Verbouwen: oneinding veel mogelijkheden

Jarenlange ervaring in verbouw

Door onze jarenlange ervaring staan wij garant voor een goed advies en uitvoering van jouw verbouwplannen. Naast een vaste projectbegeleider is het voor ons heel normaal dat onze vaklieden, welke van begin tot het eind op uw project aanwezig zijn, rechtstreeks aangesproken worden. Zij denken graag mee en geven op basis van hun vakkennis en ervaring graag een goed advies.

 

Op deze manier waarborgen wij dat de verbouwing compleet en volledig naar wens wordt gerealiseerd. Wij zorgen er voor dat onze opdrachtgever de hoge kwaliteit die wij nastreven ontvangt.

Peter uit Dalfsen
Peter uit Dalfsen
dakkapel/dakraam, indelingswijziging, garage/schuur, vloer, keuken

Professionele, betrouwbare, meedenkende aannemer

Wij zijn super tevreden over Salbam. Salbam heeft in het eerste kwartaal van 2021 onze woning verbouwd (oa zolderverbouwing, realisatie extra kamer bg). Vanaf het eerste contact/ offertetraject een goed gevoel bij deze aannemer. Constructieve gesprekken over de offerte leidde tot een passende aanbieding. Er werd volop meegedacht bij vraagstukken die gaandeweg het werk op ons pad kwamen. Kwaliteit van het werk is top. En ook de afhandeling van het meer/minderwerk verliep in goede harmonie. Warme aanbeveling voor nieuwbouw of verbouw van een woning.

 

Gré J. ten Hove uit Ommen
Gré J. ten Hove uit Ommen
Verbouw: indelingswijziging, dak, vloer, keuken, badkamer, isoleren (deel) woning

Goede aanpak van verbouwing en isolatie van mijn woning.

Gedurende de 9 maanden van de verbouwing van mijn ruim 90 jaar oude woning ben goed geadviseerd en is alles naar wens verlopen. Omdat bij oudere huizen vaak verrassende zaken naar voren komen is er frequent overlegd en is alles binnen de grenzen van begroting en termijn gebleven.

Michel uit Zwolle
Michel uit Zwolle
Aanbouw/dakopbouw

Betrouwbare aannemer met veel oog voor kwaliteit

Wij hebben aan onze bestaande woning een uitbouw laten bouwen door Salbam. Bas Herbrink is een betrouwbare gesprekspartner die eerlijk aangeeft wat wel en niet mogelijk is en met goede samenwerkingspartners werkt. de mensen die het werk uitgevoerd hebben, waren vriendelijk en netjes. al met al was het een groot project waar we tijdens het project prettig hebben samengewerkt en ook zijn we zeer tevreden over het hoge kwaliteitsniveau van de aanbouw.