Utiliteitsbouw, een vak apart

Van overkapping tot museum...

Utiliteitsbouw zijn gebouwen die geen woonbestemming hebben en waarvoor een grote mate van expertise aanwezig moet zijn. Het vergt veel geregel en overleg. Je kunt hierbij denken aan een grote schuur of loods maar een mooi voorbeeld is ook het Streekmuseum in Ommen waar Salbam een grote bijdrage aan heeft geleverd.

Een aantal voorbeelden van projecten waar wij regelmatig mee te maken hebben zijn bijvoorbeeld winkelpanden, schuren, bedrijfshallen/loodsen, opslagruimtes maar ook de bijvoorbeeld een bouwproject bij de Gasunie gerelateerde locaties.

 

Peter uit Dalfsen
Peter uit Dalfsen
dakkapel/dakraam, indelingswijziging, garage/schuur, vloer, keuken

Professionele, betrouwbare, meedenkende aannemer

Wij zijn super tevreden over Salbam. Salbam heeft in het eerste kwartaal van 2021 onze woning verbouwd (oa zolderverbouwing, realisatie extra kamer bg). Vanaf het eerste contact/ offertetraject een goed gevoel bij deze aannemer. Constructieve gesprekken over de offerte leidde tot een passende aanbieding. Er werd volop meegedacht bij vraagstukken die gaandeweg het werk op ons pad kwamen. Kwaliteit van het werk is top. En ook de afhandeling van het meer/minderwerk verliep in goede harmonie. Warme aanbeveling voor nieuwbouw of verbouw van een woning.

 

Gré J. ten Hove uit Ommen
Gré J. ten Hove uit Ommen
Verbouw: indelingswijziging, dak, vloer, keuken, badkamer, isoleren (deel) woning

Goede aanpak van verbouwing en isolatie van mijn woning.

Gedurende de 9 maanden van de verbouwing van mijn ruim 90 jaar oude woning ben goed geadviseerd en is alles naar wens verlopen. Omdat bij oudere huizen vaak verrassende zaken naar voren komen is er frequent overlegd en is alles binnen de grenzen van begroting en termijn gebleven.

Michel uit Zwolle
Michel uit Zwolle
Aanbouw/dakopbouw

Betrouwbare aannemer met veel oog voor kwaliteit

Wij hebben aan onze bestaande woning een uitbouw laten bouwen door Salbam. Bas Herbrink is een betrouwbare gesprekspartner die eerlijk aangeeft wat wel en niet mogelijk is en met goede samenwerkingspartners werkt. de mensen die het werk uitgevoerd hebben, waren vriendelijk en netjes. al met al was het een groot project waar we tijdens het project prettig hebben samengewerkt en ook zijn we zeer tevreden over het hoge kwaliteitsniveau van de aanbouw.