Restaureren met liefde voor de bouw

Een trots expert!

Restaureren: het terugbrengen en herstellen van de oorspronkelijke staat van een gebouw. Vaak gaat het dan om een gemeentelijk- of rijksmonument.

Een team van specialisten van Salbam zijn bijna dagelijks bezig met onderhoud en herstelwerkzaamheden van monumenten in de gemeenten Ommen en Dalfsen. Maar ook verder in Overijssel en daarbuiten weten opdrachtgevers ons te vinden. Wij zijn trots om met onze expertise structureel te mogen werken aan prachtige monumenten.

Met deze ervaring op het gebied van restaureren helpen wij ook graag particulieren. Wij delen graag onze kennis en ontzorgen de klant tijdens het hele traject. Van schetsontwerp, overleg met de  monumentencommissie tot de bouwaanvraag.

Bij een restauratie wordt er vaak gewerkt met oude bouwmaterialen. Wij hebben hiervoor de beste adressen. Voor elke vraag vinden wij een goede oplossing.

 

Peter uit Dalfsen
Peter uit Dalfsen
dakkapel/dakraam, indelingswijziging, garage/schuur, vloer, keuken

Professionele, betrouwbare, meedenkende aannemer

Wij zijn super tevreden over Salbam. Salbam heeft in het eerste kwartaal van 2021 onze woning verbouwd (oa zolderverbouwing, realisatie extra kamer bg). Vanaf het eerste contact/ offertetraject een goed gevoel bij deze aannemer. Constructieve gesprekken over de offerte leidde tot een passende aanbieding. Er werd volop meegedacht bij vraagstukken die gaandeweg het werk op ons pad kwamen. Kwaliteit van het werk is top. En ook de afhandeling van het meer/minderwerk verliep in goede harmonie. Warme aanbeveling voor nieuwbouw of verbouw van een woning.

 

Gré J. ten Hove uit Ommen
Gré J. ten Hove uit Ommen
Verbouw: indelingswijziging, dak, vloer, keuken, badkamer, isoleren (deel) woning

Goede aanpak van verbouwing en isolatie van mijn woning.

Gedurende de 9 maanden van de verbouwing van mijn ruim 90 jaar oude woning ben goed geadviseerd en is alles naar wens verlopen. Omdat bij oudere huizen vaak verrassende zaken naar voren komen is er frequent overlegd en is alles binnen de grenzen van begroting en termijn gebleven.

Michel uit Zwolle
Michel uit Zwolle
Aanbouw/dakopbouw

Betrouwbare aannemer met veel oog voor kwaliteit

Wij hebben aan onze bestaande woning een uitbouw laten bouwen door Salbam. Bas Herbrink is een betrouwbare gesprekspartner die eerlijk aangeeft wat wel en niet mogelijk is en met goede samenwerkingspartners werkt. de mensen die het werk uitgevoerd hebben, waren vriendelijk en netjes. al met al was het een groot project waar we tijdens het project prettig hebben samengewerkt en ook zijn we zeer tevreden over het hoge kwaliteitsniveau van de aanbouw.