Renoveren: wij maken de puzzel weer compleet!

Duurzaam & authentiek

Renoveren betekent het herstellen en zo nodig gedeeltelijk vernieuwen van een gebouw, waardoor het weer bruikbaar is naar huidig geldende maatstaven.

Wij zijn gespecialiseerd in het renoveren van oude boerderijen tot moderne woonboerderijen met de gemakken van deze tijd, waarbij het behoud van de oorspronkelijke en karakteristieke kenmerken van een te renoveren object of extra aandacht krijgen. Laat mooie authentieke elementen naar voren komen in de moderne stijl van nu.

Het renoveren van een oud pand is een echte puzzel. En laten wij daar nu heel erg van houden. Stukje voor stukje zoeken naar de perfecte oplossing met inbreng van de opdrachtgever in combinatie met de jarenlange ervaring van Salbam. Zo komen wij tot de mooiste eindresultaten.

Van duurzaam renoveren tot het bewaken van een authentieke stijl. Alles wordt meegenomen in het renovatieproject.

Peter uit Dalfsen
Peter uit Dalfsen
dakkapel/dakraam, indelingswijziging, garage/schuur, vloer, keuken

Professionele, betrouwbare, meedenkende aannemer

Wij zijn super tevreden over Salbam. Salbam heeft in het eerste kwartaal van 2021 onze woning verbouwd (oa zolderverbouwing, realisatie extra kamer bg). Vanaf het eerste contact/ offertetraject een goed gevoel bij deze aannemer. Constructieve gesprekken over de offerte leidde tot een passende aanbieding. Er werd volop meegedacht bij vraagstukken die gaandeweg het werk op ons pad kwamen. Kwaliteit van het werk is top. En ook de afhandeling van het meer/minderwerk verliep in goede harmonie. Warme aanbeveling voor nieuwbouw of verbouw van een woning.

 

Gré J. ten Hove uit Ommen
Gré J. ten Hove uit Ommen
Verbouw: indelingswijziging, dak, vloer, keuken, badkamer, isoleren (deel) woning

Goede aanpak van verbouwing en isolatie van mijn woning.

Gedurende de 9 maanden van de verbouwing van mijn ruim 90 jaar oude woning ben goed geadviseerd en is alles naar wens verlopen. Omdat bij oudere huizen vaak verrassende zaken naar voren komen is er frequent overlegd en is alles binnen de grenzen van begroting en termijn gebleven.

Michel uit Zwolle
Michel uit Zwolle
Aanbouw/dakopbouw

Betrouwbare aannemer met veel oog voor kwaliteit

Wij hebben aan onze bestaande woning een uitbouw laten bouwen door Salbam. Bas Herbrink is een betrouwbare gesprekspartner die eerlijk aangeeft wat wel en niet mogelijk is en met goede samenwerkingspartners werkt. de mensen die het werk uitgevoerd hebben, waren vriendelijk en netjes. al met al was het een groot project waar we tijdens het project prettig hebben samengewerkt en ook zijn we zeer tevreden over het hoge kwaliteitsniveau van de aanbouw.