Over ons

Een echt familiebedrijf

Bouwbedrijf Salbam BV is in 1975 opgericht door Wim Herbrink en Gerard Veltmaat. De heren startten samen met twee personeelsleden in een oude schuur. De taakverdeling werd al snel duidelijk. Wim verzorgde het technische gedeelte zoals het tekenen, ontwerpen en de bouwaanvragen en Gerard hield bezig zich met de financiële zaken en verzorgde de boekhouding, loonadministratie en de bankzaken.

page-thumb-1
Salbamdirecteuren Links Frank Velmaat Rechts Bas Herbrink

Samen met 30 vakmensen

Het bedrijf groeit razendsnel daarom werd in 1978 besloten om nieuw te gaan bouwen. Een grote timmerhal en een mooi kantoor. Langzaamaan werd ook de markt breder waarvoor zij werkten. In het begin kwam er vooral werk vanuit de agrarische sector. Maar in de loop van de tijd kwamen er steeds meer aanvragen voor nieuwbouw-, verbouw- en restauratieprojecten. En dat is tot op de dag van vandaag nog steeds zo. Wij werken aan de mooiste opdrachten waarbij kwaliteit en vakmanschap altijd het uitgangspunt is. 

Inmiddels is Salbam een middelgroot bouwbedrijf waar ruim 30 vakmensen werkzaam zijn. Zowel de particuliere klant als de zakelijke markt weet ons te vinden. Veel aanvragen komen uit de regio Ommen maar ook ver daarbuiten. Van bouwtekening, advies tot realisatie, niets is ons te gek. Inmiddels is de dagelijkse leiding in handen van Bas Herbrink en Frank Veltmaat. Zij vormen samen de directie van dit mooie familiebedrijf.