De mooiste nieuwbouwhuizen, altijd maatwerk!

Laat jouw dromen uitkomen!

Wij denken graag mee
Als je een nieuw huis bouwt kom je voor heel veel keuzes te staan. Dat is heel mooi want je kan over heel veel dingen zelf beslissen. Je kan letterlijk veel woonwensen uit laten komen.

De andere kant van de medaille is dat er veel op je af komt. Salbam BV weet dat als geen ander en kan samen met jou alle wensen bespreken, advies geven, meedenken, het project begeleiden en uiteindelijk jouw droomhuis bouwen...

Maatwerk
De mogelijkheden voor nieuwbouw zijn oneindig. Van een relatief standaard project tot luxe en complexe huizen. Van schuurwoning tot een Tiny House. Voor ons is elk project maatwerk, afgestemd op jouw wens als opdrachtgever en altijd uniek.

Nieuwbouw projecten worden volgens eigen ontwerp of onder architectuur gebouwd. Op deze pagina zie je een kleine selectie. Er is zoveel mogelijk...

Peter uit Dalfsen
Peter uit Dalfsen
dakkapel/dakraam, indelingswijziging, garage/schuur, vloer, keuken

Professionele, betrouwbare, meedenkende aannemer

Wij zijn super tevreden over Salbam. Salbam heeft in het eerste kwartaal van 2021 onze woning verbouwd (oa zolderverbouwing, realisatie extra kamer bg). Vanaf het eerste contact/ offertetraject een goed gevoel bij deze aannemer. Constructieve gesprekken over de offerte leidde tot een passende aanbieding. Er werd volop meegedacht bij vraagstukken die gaandeweg het werk op ons pad kwamen. Kwaliteit van het werk is top. En ook de afhandeling van het meer/minderwerk verliep in goede harmonie. Warme aanbeveling voor nieuwbouw of verbouw van een woning.

 

Gré J. ten Hove uit Ommen
Gré J. ten Hove uit Ommen
Verbouw: indelingswijziging, dak, vloer, keuken, badkamer, isoleren (deel) woning

Goede aanpak van verbouwing en isolatie van mijn woning.

Gedurende de 9 maanden van de verbouwing van mijn ruim 90 jaar oude woning ben goed geadviseerd en is alles naar wens verlopen. Omdat bij oudere huizen vaak verrassende zaken naar voren komen is er frequent overlegd en is alles binnen de grenzen van begroting en termijn gebleven.

Michel uit Zwolle
Michel uit Zwolle
Aanbouw/dakopbouw

Betrouwbare aannemer met veel oog voor kwaliteit

Wij hebben aan onze bestaande woning een uitbouw laten bouwen door Salbam. Bas Herbrink is een betrouwbare gesprekspartner die eerlijk aangeeft wat wel en niet mogelijk is en met goede samenwerkingspartners werkt. de mensen die het werk uitgevoerd hebben, waren vriendelijk en netjes. al met al was het een groot project waar we tijdens het project prettig hebben samengewerkt en ook zijn we zeer tevreden over het hoge kwaliteitsniveau van de aanbouw.